top of page

Djurbehandlingar

IMG_1695.jpg

Laserbehandlingar

- Munhälsa i form av tänder och tandkött

Att få ett friskt tandkött hjälper hela hunden så genom att behandla en hund med laser som har problem med sin munhälsa kan göra att du får en pigg och glad hund igen. Djur kan ju inte säga till om de har ont men några sätt som man kan upptäcka om en hund inte mår bra eller har ont kan vara om den visar på trötthet eller lättretlighet. Genom att använda laser kan det antingen användas som en form av smärtlindring och-/ eller ta bort problem helt.

- Leder och muskler

Laserbehandling är en metod som används för att behandla 
muskler, leder, senor, inflammationer eller andra typer av smärttillstånd. Med medicinsk laser så stimulerar man kroppens celler till att självläka och man stärker även kroppens eget immunförsvar. Det är en smärt- och riskfri behandling som dessutom fungerar helt utan kemikalier och piller. 

 

Laserbehandling är mycket avslappnande och laserljuset ger ofta en direkt smärtlindring även om själva laserljuset oftast inte känns alls. Däremot kan en smärta öka eller uppträda 6-24 timmar efter en behandling beroende på att laserljuset sätter igång läkningsprocesser. Om så sker kan det dock vara en bekräftelse på att  patienten reagerar på behandlingen. Speciellt vid mer kroniska problem kan denna typen av smärta förekomma. Den brukar gå över efter någon dag men kan i enstaka fall stanna något längre.

pexels-anna-guerrero-1981628.jpg

Fästingbehandlingar

En giftfri fästingbehandling på hundar.

Efter att min egna hund blivit väldigt sjuk och behövde intensivvård i flera dygn av ett köpt och känt fästingsmedel, så började jag göra mitt eget spray och nu gör jag även behandlingar.

Nu kan jag erbjuda det och dessutom så vill jag lära dig att göra behandlingen själv på din hund. Jag behandlar gärna din hund men jag vill även lära dig hur du kan utföra behandlingen på din hund själv om du så skulle vilja.

Höstens kurser håller jag hos Hund i Harmoni och datum meddelas inom kort.

Varmt välkommen att boka din tid på mob.nr 0736391984 eller kontakta mig på Laserakutens facebooksida.

 

De behandlingar jag utför innefattar bland annat:

- Regndroppsmassage

- Fästingspray

- Eteriska oljor

bottom of page